Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » FullMetal Alchemist

FullMetal Alchemist

19/02/2018 | Flixfilm

Se FullMetal Alchemist på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Fumihiko Sori
Skuespillere: Ryôsuke Yamada, Tsubasa Honda, Dean Fujioka, Ryûta Satô
Spilletid: 135 min
Land: Japan
Sprog: Japanese, English
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: Mens alkymisten Edward Elric søger efter en måde at genskabe sin bror Als krop på, holder militærregeringen og mystiske monstre øje med ham.


Se FullMetal Alchemist på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


FullMetal Alchemist havde premiere på Netflix Danmark den 19. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om FullMetal Alchemist ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til FullMetal Alchemist:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til FullMetal Alchemist er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at FullMetal Alchemist stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar