Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fullmetal Alchemist: Brotherhood

Fullmetal Alchemist: Brotherhood

01/01/2018 | Ingen kommentarer

Se Fullmetal Alchemist: Brotherhood på Netflix

Indspilningsår: 2009–2012
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Drama, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Iemasa Kayumi, Kent Williams, Muriel Hofmann, Lili Troncale
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 9.1

Resumé: Efter de begge lider fysisk skade, kæmper brødrene Edward og Alphonse mod forbryderiske kræfter for at forsøge at genvinde deres kroppe i denne overnaturlige serie.


Se Fullmetal Alchemist: Brotherhood på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fullmetal Alchemist: Brotherhood (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fullmetal Alchemist: Brotherhood (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fullmetal Alchemist: Brotherhood herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fullmetal Alchemist: Brotherhood er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fullmetal Alchemist: Brotherhood (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar