Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fullmetal Alchemist: Brotherhood

Fullmetal Alchemist: Brotherhood

01/01/2018 | Flixfilm

Se Fullmetal Alchemist: Brotherhood på Netflix

Indspilningsår: 2009–2012
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Drama, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kent Williams, Iemasa Kayumi, Vic Mignogna, Muriel Hofmann
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 9.1

Handling: Efter de begge lider fysisk skade, kæmper brødrene Edward og Alphonse mod forbryderiske kræfter for at forsøge at genvinde deres kroppe i denne overnaturlige serie.

Fullmetal Alchemist: Brotherhood (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Fullmetal Alchemist: Brotherhood på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fullmetal Alchemist: Brotherhood (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fullmetal Alchemist: Brotherhood (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fullmetal Alchemist: Brotherhood, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fullmetal Alchemist: Brotherhood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar