Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Fullmetal Alchemist: Brotherhood

01/01/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2009–2010
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktør: N/A
Skuespillere: Iemasa Kayumi, Kent Williams, Muriel Hofmann, Lili Troncale
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDB-bedømmelse: 9.0

Resumé: Efter de begge lider fysisk skade, kæmper brødrene Edward og Alphonse mod forbryderiske kræfter for at forsøge at genvinde deres kroppe i denne overnaturlige serie.


Se Fullmetal Alchemist: Brotherhood på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fullmetal Alchemist: Brotherhood (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fullmetal Alchemist: Brotherhood (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fullmetal Alchemist: Brotherhood herunder:Fra premieredatoen (1. januar, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Fullmetal Alchemist: Brotherhood er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Fullmetal Alchemist: Brotherhood (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar