Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fullmetal Alchemist The Revenge of Scar

Fullmetal Alchemist The Revenge of Scar

22/08/2022 | Flixfilm

Fullmetal Alchemist The Revenge of Scar på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktion: Fumihiko Sori
Skuespillere: Ryôsuke Yamada, Tsubasa Honda, Dean Fujioka
Spilletid: 125 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 5.3

Handling: I denne efterfølger til den første spillefilm møder Elric-brødrene deres hidtil hårdeste modstander – en enlig seriemorder med et stort ar i panden.Se Fullmetal Alchemist The Revenge of Scar på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fullmetal Alchemist The Revenge of Scar havde premiere på Netflix Danmark den 22. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fullmetal Alchemist The Revenge of Scar på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Fullmetal Alchemist The Revenge of Scar ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fullmetal Alchemist The Revenge of Scar stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fullmetal Alchemist The Revenge of Scar, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fullmetal Alchemist The Revenge of Scar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar