Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fullmetal Alchemist

Fullmetal Alchemist

01/01/2018 | Flixfilm

Se Fullmetal Alchemist på Netflix

Indspilningsår: 2003–2004
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Drama, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Vic Mignogna, Aaron Dismuke, Romi Pak, Rie Kugimiya
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 8.6

Beskrivelse: Brødrene Edward og Alphonse bruger alkymi til at genoplive deres mor, men de udløser en kemisk reaktion, der sønderriver deres kroppe.


Se Fullmetal Alchemist på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFullmetal Alchemist (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fullmetal Alchemist (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fullmetal Alchemist herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fullmetal Alchemist er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fullmetal Alchemist (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar