Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fun Mom Dinner

Fun Mom Dinner

01/05/2018 | Flixfilm

Se Fun Mom Dinner på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Alethea Jones
Skuespillere: Rob Huebel, Caleb Paddock, Matthew Paddock, Toni Collette
Spilletid: 81 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: Fire børnehavemødre med meget lidt til fælles har brug for en aften i byen for at få en pause fra deres børn. Men den ene ting fører til den anden.


Se Fun Mom Dinner på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFun Mom Dinner havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fun Mom Dinner ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fun Mom Dinner herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fun Mom Dinner er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fun Mom Dinner stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar