Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fun with Dick & Jane

Fun with Dick & Jane

01/10/2020 | Flixfilm

Se Fun with Dick & Jane på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Comedy, Crime
Instruktør: Dean Parisot
Skuespillere: Jim Carrey, Téa Leoni, Alec Baldwin, Richard Jenkins
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Dick og Jane udlever den amerikanske drøm, indtil Dicks firma krakker, og de står uden indtægt. Deres eneste udvej er at skifte karriere i en mere forbryderisk retning.

Fun with Dick & Jane havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Fun with Dick & Jane på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fun with Dick & Jane ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fun with Dick & Jane stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fun with Dick & Jane, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fun with Dick & Jane er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar