Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Functional Fitness

Functional Fitness

01/01/2018 | Flixfilm

Se Functional Fitness på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: Bob Rose
Skuespillere: Talayna Fortunato, Annie Mist Thorisdottir, Adam Wiley
Spilletid: 105 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Handling: Denne dokumentar udforsker den udfordrende, krævende og transformerende verden bag CrossFit baseret på de mennesker, der har taget sporten til sig.

Functional Fitness havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Functional Fitness på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Functional Fitness ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Functional Fitness stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Functional Fitness, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Functional Fitness er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar