Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Functional Fitness

Functional Fitness

01/01/2018 | Flixfilm

Se Functional Fitness på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: Bob Rose
Skuespillere: Talayna Fortunato, Annie Mist Thorisdottir, Adam Wiley, Jimmy Hart
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Beskrivelse: Denne dokumentar udforsker den udfordrende, krævende og transformerende verden bag CrossFit baseret på de mennesker, der har taget sporten til sig.


Se Functional Fitness på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFunctional Fitness havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Functional Fitness ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Functional Fitness herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Functional Fitness er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Functional Fitness stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar