Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Funeral Kings

Funeral Kings

08/11/2013 | Flixfilm

Se Funeral Kings på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Kevin McManus, Matthew McManus
Skuespillere: Dylan Hartigan, Alex Maizus, Jordan Puzzo, Charles Kwame Odei
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Messedrengene på St. Mark-skolen elsker begravelser. De pjækker fra skole for at komme med til en, men synes ikke at komme tilbage bagefter.


Se Funeral Kings på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFuneral Kings havde premiere på Netflix Danmark den 8. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Funeral Kings ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Funeral Kings herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Funeral Kings er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Funeral Kings stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar