Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Funky Monkey

Funky Monkey

01/08/2017 | Flixfilm

Se Funky Monkey på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Comedy, Family
Instruktør: Harry Basil, Gene Quintano
Skuespillere: Matthew Modine, Roma Downey, Seth Adkins, Alexandre Aubry
Spilletid: 94 min
Land: USA, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.5

Beskrivelse: I denne komedie opdager en klog dreng betydningen af venskab med hjælp fra en chimpanse, der hedder Clemens, og hans ejer, som er kampsportsekspert.


Se Funky Monkey på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFunky Monkey havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Funky Monkey ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Funky Monkey herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Funky Monkey er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Funky Monkey stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar