Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Funny Farm

Funny Farm

25/03/2015 | Flixfilm

Se Funny Farm på Netflix

Indspilningsår: 1988
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: George Roy Hill
Skuespillere: Chevy Chase, Madolyn Smith Osborne, Kevin O'Morrison, Joseph Maher
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: En sportsjournalist og hans kone flytter på landet fra storbyen og opdager, at deres nye, naturskønne omgivelser er alt andet end fredelige.


Se Funny Farm på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFunny Farm havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Funny Farm ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Funny Farm herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Funny Farm er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Funny Farm stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar