Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Funny Games

Funny Games

18/10/2017 | Flixfilm

Funny Games på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Michael Haneke
Skuespillere: Naomi Watts, Tim Roth, Michael Pitt
Spilletid: 111 min
Land: United States, France, United Kingdom, Austria, Germany, Italy
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Der er noget helt forkert ved naboen til familiens sommerhus. Se den knugende, klaustrofobiske og modbydeligt underholdende film fra den prisbelønnede Michael Haneke.

Funny Games havde premiere på Netflix Danmark den 18. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Funny Games på YouTube.Se Funny Games på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Funny Games ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Funny Games stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Funny Games, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Funny Games er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar