Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Funny Games

Funny Games

18/10/2017 | Ingen kommentarer

Se Funny Games på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Michael Haneke
Skuespillere: Naomi Watts, Tim Roth, Michael Pitt, Brady Corbet
Spilletid: 111 min
Land: USA, France, UK, Austria, Germany, Italy
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Der er noget helt forkert ved naboen til familiens sommerhus. Se den knugende, klaustrofobiske og modbydeligt underholdende film fra den prisbelønnede Michael Haneke.


Se Funny Games på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Funny Games havde premiere på Netflix Danmark den 18. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Funny Games ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Funny Games herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Funny Games er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Funny Games stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar