Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Funny Girl

Funny Girl

01/04/2020 | Flixfilm

Se Funny Girl på Netflix

Indspilningsår: 1968
Genre: Biography, Comedy, Drama, Musical, Romance
Instruktør: William Wyler
Skuespillere: Barbra Streisand, Omar Sharif, Kay Medford, Anne Francis
Spilletid: 151 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Komikeren Fanny Brice går fra en fattig opvækst i New York til berømmelse på Broadway, men berømmelsen forhindrer hende ikke i at falde for en selvdestruktiv ludoman.

Funny Girl havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Funny Girl på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Funny Girl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Funny Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Funny Girl, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Funny Girl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar