Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Funny People

Funny People

01/01/2020 | Flixfilm

Se Funny People på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Judd Apatow
Skuespillere: Adam Sandler, Seth Rogen, Leslie Mann, Eric Bana
Spilletid: 146 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: En berømt komiker tænker ikke synderligt over, hvordan han behandler andre, før en læge giver ham en nyhed, som får ham til at genoverveje sine prioriteter.


Se Funny People på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Funny People havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Funny People ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Funny People:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Funny People er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Funny People stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar