Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Furies

23/03/2023 | Flixfilm

Furies på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne forløber til Furie går tre vrede selvtægtsfolk sammen om at bekæmpe et grumt forbrydersyndikat, der styrer det hårde gadeliv i 1990'ernes Saigon.Se Furies på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Furies havde premiere på Netflix Danmark den 23. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Furies på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Furies ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Furies stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Furies, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Furies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar