Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Furious 7

Furious 7

17/04/2020 | Flixfilm

Se Furious 7 på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Adventure, Thriller
Instruktør: James Wan
Skuespillere: Vin Diesel, Paul Walker, Jason Statham, Michelle Rodriguez
Spilletid: 137 min
Land: USA, China, Japan, Canada, United Arab Emirates
Sprog: English, Thai, Arabic, Spanish
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Et hold hurtigtkørende vildbasser har slået sig til ro og lever nu en normal tilværelse, men en hævngerrig mand jager dem ud af deres tilbagelænede livsstil.Se Furious 7 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Furious 7 (Fast & Furious 7) havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Furious 7 (Fast & Furious 7) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Furious 7:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Furious 7 (Fast & Furious 7) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Furious 7 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar