Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Furious 7

Furious 7

07/04/2021 | Flixfilm

Se Furious 7 på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Adventure, Thriller
Instruktør: James Wan
Skuespillere: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson
Spilletid: 137 min
Land: United States, China, Japan, Canada, United Arab Emirates
Sprog: English, Thai, Arabic, Spanish
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Et hold hurtigtkørende vildbasser har slået sig til ro og lever nu en normal tilværelse, men en hævngerrig mand jager dem ud af deres tilbagelænede livsstil.

Furious 7 (Fast & Furious 7) havde premiere på Netflix Danmark den 7. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Furious 7 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Furious 7 (Fast & Furious 7) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Furious 7 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Furious 7, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Furious 7 (Fast & Furious 7) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar