Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Furioza

06/04/2022 | Flixfilm

Furioza på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Cyprian T. Olencki
Skuespillere: Mateusz Banasiuk, Weronika Ksiazkiewicz, Mateusz Damiecki
Spilletid: 139 min
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En politikvinde giver sin eks et tilbud, han ikke kan afslå: Enten infiltrerer han en bande hooligans og leverer information om dem, eller også ryger hans bror i fængsel.

Furioza havde premiere på Netflix Danmark den 6. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Furioza på YouTube.Se Furioza på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Furioza ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Furioza stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Furioza, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Furioza er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar