Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Further Tales of the City

Further Tales of the City

28/06/2019 | Flixfilm

Se Further Tales of the City på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Drama, Mystery, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Olympia Dukakis, Paul Hopkins, Laura Linney, Barbara Garrick
Spilletid: 180 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Komplicerede romantiske anstrengelser, en tur uden for San Francisco og en chokerende afsløring ryster beboerne på 28 Barbary Lane.


Se Further Tales of the City på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFurther Tales of the City (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Further Tales of the City (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Further Tales of the City herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Further Tales of the City er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Further Tales of the City (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar