Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jeremy Jones’ Further

Jeremy Jones’ Further

01/06/2015 | Flixfilm

Se Jeremy Jones’ Further på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, Action, Adventure
Instruktør: Jeremy Jones, Steve Jones, Todd Jones
Skuespillere: Ryland Bell, Bryan Iguchi, Jeremy Jones, Luca Merli
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Snowboarderen Jeremy Jones rejser til vilde steder i verden for at finde de mest betagende runs, som ingen andre freeridere før har forsøgt.


Se Jeremy Jones’ Further på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJeremy Jones’ Further havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jeremy Jones’ Further ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jeremy Jones’ Further herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jeremy Jones’ Further er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jeremy Jones’ Further stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar