Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Fury

23/01/2020 | Flixfilm

Se Fury på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Drama, War
Instruktør: David Ayer
Skuespillere: Brad Pitt, Shia LaBeouf, Logan Lerman, Michael Peña
Spilletid: 134 min
Land: USA, China, UK
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 7.6

Handling: I slutningen af 2. verdenskrig oplever en ung rekrut krigens rædsler sammen med et hold garvede amerikanske kampvognssoldater.

Fury havde premiere på Netflix Danmark den 23. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Fury på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fury ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fury stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fury, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fury er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar