Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Fury

23/01/2020 | Flixfilm

Se Fury på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Drama, War
Instruktør: David Ayer
Skuespillere: Brad Pitt, Shia LaBeouf, Logan Lerman, Michael Peña
Spilletid: 134 min
Land: USA, China, UK
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: I slutningen af 2. verdenskrig oplever en ung rekrut krigens rædsler sammen med et hold garvede amerikanske kampvognssoldater.


Se Fury på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFury havde premiere på Netflix Danmark den 23. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fury ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fury herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fury er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fury stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar