Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Futuristisk detektiv-serie med Elijah Wood på Netflix i december

Futuristisk detektiv-serie med Elijah Wood på Netflix i december

01/11/2016 | Flixfilm

dirk-gently-ny-serie-netflixTil december har Netflix Danmark premiere på BBC-serien Dirk Gently’s Holistic Detective Agency med Samuel Barnett (Penny Dreadful) og Elijah Wood (The Lord of the Rings)har hovedrollerne. Alle episoder kan ses fra den 11. december.

Dirk Gently’s Holistic Detective Agency er en sci-fi-serie baseret på novellen af samme navn af den berømte forfatter Douglas Adams, som også har skrevet den populære The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy.

I serien kommer man med på bizarre eventyr med den excentriske detektiv Dirk Gently (Barnett) og hans tøvende assistent Todd (Wood), når de kaster sig ud i et kæmpestort og tilsyneladende sindssygt mysterium. Gennem 8 episoder kommer de hele tiden et lille skridt mod sandheden, mens de skal håndtere farlige karakterer.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Cobra Kai' – sæson 3

I oktober havde Dirk Gently’s Holistic Detective Agency premiere i USA og det er når alle episoder er blevet vist, at serien får premiere på Netflix Danmark. Kun 2 afsnit har på nuværende tidspunkt været sendt, men serien får generelt gode anmeldelser og betegnes som værende som Sherlock på speed!

Artiklen fortsætter under annoncen

For de musik-interesseret kan det nævnes at musikken, der spilles i traileren nedenfor er nummeret Banquet med det engelske band Bloc Party.

Se Dirk Gently’s Holistic Detective Agency på Netflix Danmark den 11. december.    Skriv kommentar