Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Futuro Beach

Futuro Beach

10/09/2016 | Flixfilm

Se Futuro Beach på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Karim Aïnouz
Skuespillere: Wagner Moura, Clemens Schick, Jesuíta Barbosa, Fred Lima
Spilletid: 106 min
Land: Brazil, Germany
Sprog: Portuguese, German, English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Da den brasilianske livredder Donato ikke formår at redde en turist, mister han fuldstændig jordforbindelsen til hans beundrende lillebrors store fortvivlelse.


Se Futuro Beach på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFuturo Beach havde premiere på Netflix Danmark den 10. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Futuro Beach ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Futuro Beach herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Futuro Beach er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Futuro Beach stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar