Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Futuro Beach

Futuro Beach

10/09/2016 | Flixfilm

Futuro Beach på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Karim Aïnouz
Skuespillere: Wagner Moura, Clemens Schick, Fred Lima
Spilletid: 106 min
Land: Brazil, Germany
Sprog: Portuguese, German, English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Da den brasilianske livredder Donato ikke formår at redde en turist, mister han fuldstændig jordforbindelsen til hans beundrende lillebrors store fortvivlelse.Se Futuro Beach på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Futuro Beach havde premiere på Netflix Danmark den 10. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Futuro Beach på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Futuro Beach ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Futuro Beach stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Futuro Beach, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Futuro Beach er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar