Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Fyr op for hyggen med 5 film på Netflix

Fyr op for hyggen med 5 film på Netflix

15/10/2017 | Flixfilm

Nu er de mørke og kolde tider begyndt at kigge frem, hvor halstørklæder og uldsokker skal hjælpe med at holde varmen. Det gode ved denne tid er, at det er perfekt til at ligge under den varme dyne og se en god film.

Derfor har vi samlet 5 romantiske komedier, der alle kan ses på Netflix Danmark, som kan hjælpe med at fyre op for hyggen.

Kast dig blandet andet over en sød fransk filmperle, kom med på en skør familietur eller bliv mindet om de pinlige øjeblikke i gymnasiet, hvor druk og kærlighed ikke altid var lige nemt at håndtere.

Det er heller ikke altid nødvendigvis nye film, som er bedst til at skabe hygge og derfor har vi sidst på listen inkluderet en film, som du helt sikkert har set, men som ikke kan andet end at få dig til at smile.

Her kan du se listen med de 5 hyggelige film til de kolde aftener;

Den fabelagtige Amélie fra Montmatre

En anmelderrost film omkring den uskyldige pige, Amélie, der har sin helt egen måde at se verden på. Hun finder glæde i at hjælpe andre omkring sig og da hun finder en lille æske med gammelt legetøj i, beslutter hun sig for at finde æskens ejermand og aflevere legetøjet tilbage. En skøn film, som giver livsglæde.

Se Den fabelagtige Amélie fra Montmatre på Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen

Just Friends

Når først man er kommet i venne-zonen, er der ingen vej udenom. Chris Brander (Ryan Reynolds) møder sin gamle gnist fra skolen, da han er på juleferie hjemme ved sine forældre. Som teenager var han en nørd, men nu hvor han er blevet flot og smart vil han se om han kan komme ud af venne-zonen igen. En komisk film, som måske også kan bringe til julestemning frem.

LÆS OGSÅ:   Netflix svinger kniven: 'Shadow and Bone' og fire andre serier droppes

Se Just Friends på Netflix.

Kærlighed ved første hik

En god klassiker, omkring kærligheden ved første blik – eller hik. Viktor Knudsen (Robert Hansen) går i 1.G, men har håbløst forelsket sig i Anja (Sofie Lassen-Kahlke), der går i 3.G. Men kampen om kærligheden må tages op med rigmandssønnen Peter, der også ønsker at få mere end et venskabeligt forhold til Anja. Hvis du synes om filmen, kan 2’eren og 3’eren også ses på Netflix.

Se Kærlighed ved første hik på Netflix Danmark.

The Intervention

En hyggelig weekendtur blandt fire par ændrer pludseligt stemning, da et af parrene finder ud af at turen er en indgriben i deres ægteskab. Det ændrer hurtigt på situationen og flere af parrene kommer følelsesmæssigt i klemme.

Se The Intervention på Netflix.

Forrest Gump

En film vi nok alle har set, men derfor skal den ikke snydes for at blive vist igen. Tom Hanks spiller den autistiske Forrest Gump, der med sit særlige væsen møder en masse fantastiske og spændende mennesker, er med til at fortælle om dele af verdenshistorien. En film der har stjålet alle hjerter.

Se Forrest Gump på Netflix.

Find flere anbefalinger og inspiration til film og serier på Flixfilm.dk.
Skriv kommentar