Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fyra Fruar och En Man

Fyra Fruar och En Man

16/08/2022 | Flixfilm

Fyra Fruar och En Man på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Documentary
Instruktion: Nahid Persson
Skuespillere: Heda Mohammadi
Spilletid: 76 min
Land: Sweden
Sprog: Persian
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Den prisbelønnede dokumentarist Nahid Persson tegner et intimt portræt af en mand, hans fire koner og hans åbenmundede mor, der bor i en iransk landsby.Se Fyra Fruar och En Man på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fyra Fruar och En Man havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fyra Fruar och En Man på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Fyra Fruar och En Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fyra Fruar och En Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fyra Fruar och En Man, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fyra Fruar och En Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar