Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fyre: The Greatest Party That Never Happened

Fyre: The Greatest Party That Never Happened

18/01/2019 | Flixfilm

Se Fyre: The Greatest Party That Never Happened på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Fyre-festivalen blev markedsført som en luksuriøs musikoplevelse på en privat ø, men kollapsede på spektakulær vis mellem hænderne på en kæk iværksætter.


Se Fyre: The Greatest Party That Never Happened på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFyre: The Greatest Party That Never Happened havde premiere på Netflix Danmark den 18. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fyre: The Greatest Party That Never Happened ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fyre: The Greatest Party That Never Happened herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fyre: The Greatest Party That Never Happened er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fyre: The Greatest Party That Never Happened stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar