Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fyre: The Greatest Party That Never Happened

Fyre: The Greatest Party That Never Happened

18/01/2019 | Flixfilm

Fyre: The Greatest Party That Never Happened på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Fyre-festivalen blev markedsført som en luksuriøs musikoplevelse på en privat ø, men kollapsede på spektakulær vis mellem hænderne på en kæk iværksætter.Se Fyre: The Greatest Party That Never Happened på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fyre: The Greatest Party That Never Happened havde premiere på Netflix Danmark den 18. januar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fyre: The Greatest Party That Never Happened på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Fyre: The Greatest Party That Never Happened ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fyre: The Greatest Party That Never Happened stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fyre: The Greatest Party That Never Happened, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fyre: The Greatest Party That Never Happened er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar