Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Fyringen af Kevin Spacey kostede Netflix dyrt

Fyringen af Kevin Spacey kostede Netflix dyrt

24/01/2018 | Flixfilm

I efteråret 2017 kom streamingtjenesten ud i lidt af et stormvejr, da den absolutte hovedperson i Netflix’ flagskibet ‘House of Cards’ blev anklaget for seksuelt overgreb på den dengang 14-årige Anthony Rapp i 1986.

Flere uger stod på med rygter om Netflix ville droppe ‘House of Cards’, fortsætte med en anden hovedperson eller blot lade serien få premiere, da stort set alle afsnit i sæson 6 eftersigende allerede var optaget.

Kevin Spacey kunne ikke huske episoder, men undskyldte alligevel. Det stod dog klart i begyndelsen af december, at en undskyldning ikke var nok for Netflix, som derefter valgt at fyre skuespilleren og lade Robin Wright, der spiller Kevin Spaceys livspartner i serien, indtage hovedrollen i den kommende sæson.

Sådan en beslutning er naturligvis ikke uden omkostninger og i forbindelse med seneste regnskab kunne den amerikanske streamingtjeneste således afsløre, at fyringen af Kevin Spacey har kostet i omegnen af 234 millioner danske kroner.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: '1899' – sæson 1

Artiklen fortsætter under annoncen

Det var nemlig ikke kun optagelser til ‘House of Cards’ som måtte droppes og optages om, også Netflix-filmen ‘Gore’ hvor Kevin Spacey spiller hovedrollen som den amerikanske forfatter Gore Vidal måtte skrinlægges. Denne film var ellers færdigoptaget.

Netflix har annonceret, at den kommende og sjette sæson af ‘House of Cards’ bliver den sidste sæson i serien.Skriv kommentar