Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

G-Dog

17/12/2013 | Flixfilm

Se G-Dog på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary
Instruktør: Freida Lee Mock
Skuespillere: Greg Boyle
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: G-Dog handler om at få en ekstra chance og en karismatisk visionær, der lancerede det mest succesfulde rehabiliteringsprogram for tidligere bandmedlemmer i USA.


Se G-Dog på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkG-Dog havde premiere på Netflix Danmark den 17. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om G-Dog ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til G-Dog herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til G-Dog er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at G-Dog stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar