Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » G.I. Jane

G.I. Jane

01/11/2016 | Flixfilm

Se G.I. Jane på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Action, Drama, War
Instruktør: Ridley Scott
Skuespillere: Demi Moore, Viggo Mortensen, Anne Bancroft, Jason Beghe
Spilletid: 125 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: En hård, kvindelig topograf træner sammen med eliten fra Navy SEALs, men med et frafald på 60 % forventer ingen, at hun kan overleve anstrengelserne.


Se G.I. Jane på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkG.I. Jane havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om G.I. Jane ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til G.I. Jane herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til G.I. Jane er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at G.I. Jane stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar