Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » G.I. Joe: Retaliation

G.I. Joe: Retaliation

08/11/2014 | Flixfilm

Se G.I. Joe: Retaliation på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Jon M. Chu
Skuespillere: Dwayne Johnson, Jonathan Pryce, Byung-hun Lee, Elodie Yung
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: I denne actionmættede opfølger til G.I. Joe: The Rise of Cobra bliver antiterrorenheden narret af lejesoldaten Zartan og anklaget for forræderi.


Se G.I. Joe: Retaliation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkG.I. Joe: Retaliation havde premiere på Netflix Danmark den 8. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om G.I. Joe: Retaliation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til G.I. Joe: Retaliation herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til G.I. Joe: Retaliation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at G.I. Joe: Retaliation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar