Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » G.I. Joe: Retaliation

G.I. Joe: Retaliation

08/11/2014 | Ingen kommentarer

Se G.I. Joe: Retaliation på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Jon M. Chu
Skuespillere: Dwayne Johnson, Jonathan Pryce, Byung-Hun Lee, Elodie Yung
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: I denne actionmættede opfølger til G.I. Joe: The Rise of Cobra bliver antiterrorenheden narret af lejesoldaten Zartan og anklaget for forræderi.


Se G.I. Joe: Retaliation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


G.I. Joe: Retaliation havde premiere på Netflix Danmark den 8. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om G.I. Joe: Retaliation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til G.I. Joe: Retaliation herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til G.I. Joe: Retaliation er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at G.I. Joe: Retaliation stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar