Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » G.I. Joe: Retaliation

G.I. Joe: Retaliation

08/11/2014 | Ingen kommentarer

Se G.I. Joe: Retaliation på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Jon M. Chu
Skuespillere: Dwayne Johnson, Jonathan Pryce, Byung-Hun Lee, Elodie Yung
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: I denne actionmættede opfølger til G.I. Joe: The Rise of Cobra bliver antiterrorenheden narret af lejesoldaten Zartan og anklaget for forræderi.


Se G.I. Joe: Retaliation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


G.I. Joe: Retaliation havde premiere på Netflix Danmark den 8. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om G.I. Joe: Retaliation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til G.I. Joe: Retaliation herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til G.I. Joe: Retaliation er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at G.I. Joe: Retaliation stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar