Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Gådefuld true crime-serie ‘Mr Good: Cop or Crook?’ om Norges mest kendte politibetjent

Gådefuld true crime-serie ‘Mr Good: Cop or Crook?’ om Norges mest kendte politibetjent

06/05/2022 | Flixfilm

Cop or Crook netflix

Streamingtjenesten Netflix har netop offentliggjort den kommende norske dokumentarserie ‘Mr Good: Cop or Crook?’, som følger den utrolige sag mod Norges mest kendte politibetjent, Eirik Jensen.

True crime-serien stiller det spørgsmål, der har undret nationen, siden han blev anholdt i 2013: Er Eirik Jensen den bedste politimand i Norges historie, eller er han i virkeligheden den største narkosmugler, Skandinavien nogensinde har set?

‘Mr Good: Cop or Crook?’ er på ialt 4 episoder og har premiere på Netflix den 3. juni.

Med unik adgang til Eirik Jensen indeholder denne serie karismatiske og farverige karakterer, der fortæller deres utrolige historie fra deres første møde i 90’erne til deres potentielle undergang i retten i 2020.

Artiklen fortsætter under annoncen

Seerne vil undre sig helt indtil slutningen – hvem fortæller sandheden?

Jenny Stjernströmer Björk fra Netflix udtaler om ‘Mr Good: Cop or Crook?’;

“Jeg glæder mig til at introducere vores medlemmer for den første nordiske dokumentarserie. Den gribende sag mod Eirik Jensen har engageret hele nationen, og jeg kan slet ikke vente med at bringe denne historie til Netflix. Vi er så glade for at arbejde sammen med Monster og fortsætte vores gode samarbejde.”

LÆS OGSÅ:   Per Fly laver ny dansk krimiserie til Netflix; 'Reservatet'

“Historien om Eirik Jensen har fascineret den norske befolkning i mange år. Vi tror på, at denne historie fortjener at blive fortalt med bredde rammer, og vi er meget begejstrede for at være partnere med Netflix. Denne serie er et portræt af en mand såvel som et indblik i en af de mest omtalte kriminalsager i Norge i nyere tid,” tilføjer producer Bendik Mondal.

Se ‘Mr Good: Cop or Crook?’ på Netflix Danmark fra den 3. juni.
Skriv kommentar