Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Gabbar Is Back

Gabbar Is Back

07/08/2020 | Flixfilm

Gabbar Is Back på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Radha Krishna Jagarlamudi
Skuespillere: Akshay Kumar, Shruti Haasan, Kareena Kapoor
Spilletid: 128 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Efter en hævntørstig college-lærer påpeger korruption hos regeringen, antager han navnet Gabbar og bliver en helt for den udmattede befolkning.Se Gabbar Is Back på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Gabbar Is Back havde premiere på Netflix Danmark den 7. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Gabbar Is Back på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Gabbar Is Back ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gabbar Is Back stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gabbar Is Back, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gabbar Is Back er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar