Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gabbar Is Back

Gabbar Is Back

07/08/2020 | Flixfilm

Se Gabbar Is Back på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action
Instruktør: Radha Krishna Jagarlamudi
Skuespillere: Akshay Kumar, Kareena Kapoor, Shruti Haasan, Jaideep Ahlawat
Spilletid: 128 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Efter en hævntørstig college-lærer påpeger korruption hos regeringen, antager han navnet Gabbar og bliver en helt for den udmattede befolkning.


Se Gabbar Is Back på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Gabbar Is Back havde premiere på Netflix Danmark den 7. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gabbar Is Back ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Gabbar Is Back:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gabbar Is Back er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gabbar Is Back stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar