Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gabby’s Dollhouse

Gabby’s Dollhouse

01/11/2022 | Flixfilm

Gabby’s Dollhouse på Netflix

Produktionsår: 1940–1941
Genre: Animation
Instruktion: N/A
Skuespillere: Pinto Colvig
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Nuttede katte, skævt håndarbejde og farverig magi. Tag med den entusiastiske katteelsker Gabby og hendes ven Pandy Pote, når de drager ud på en række animerede eventyr.

Gabby’s Dollhouse (Gabbys dukkehus) (Sæson 6) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Gabby’s Dollhouse på YouTube.Se Gabby’s Dollhouse på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Gabby’s Dollhouse (Gabbys dukkehus) (Sæson 6) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gabby’s Dollhouse (Sæson 6) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gabby’s Dollhouse, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gabby’s Dollhouse (Gabbys dukkehus) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar