Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Gabriel

20/06/2022 | Flixfilm

Gabriel på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Action, Fantasy, Horror
Instruktion: Shane Abbess
Skuespillere: Andy Whitfield, Dwaine Stevenson, Samantha Noble
Spilletid: 114 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: En 12-årig bilentusiast bliver frustreret over sine bedsteforældre og begiver sig sammen med en ven ud på en rejse gennem Polen for at finde sin fremmedgjorte far.Se Gabriel på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Gabriel havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Gabriel på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Gabriel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gabriel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gabriel, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gabriel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar