Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gabriel “Fluffy” Iglesias: One Show Fits All

Gabriel “Fluffy” Iglesias: One Show Fits All

29/01/2019 | Flixfilm

Se Gabriel “Fluffy” Iglesias: One Show Fits All på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Gabriel "Fluffy" Iglesias fortæller om sin teenagesøn og møderne med Snoop Dogg, Chris Rock og Vicente Fernández i denne standup-special i 2019.


Se Gabriel “Fluffy” Iglesias: One Show Fits All på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGabriel “Fluffy” Iglesias: One Show Fits All havde premiere på Netflix Danmark den 29. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gabriel “Fluffy” Iglesias: One Show Fits All ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Gabriel “Fluffy” Iglesias: One Show Fits All herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gabriel “Fluffy” Iglesias: One Show Fits All er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gabriel “Fluffy” Iglesias: One Show Fits All stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar