Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gabriel Iglesias: Aloha Fluffy

Gabriel Iglesias: Aloha Fluffy

01/04/2014 | Flixfilm

Se Gabriel Iglesias: Aloha Fluffy på Netflix

Indspilningsår: 2013–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Gabriel Iglesias
Spilletid: 60 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Komikeren Gabriel Iglesias fortæller historier fra sin barndom og karriere på sin lokale dialekt for et stort hjemmepublikum på en teaterscene i Honolulu.

Gabriel Iglesias: Aloha Fluffy havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Gabriel Iglesias: Aloha Fluffy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Gabriel Iglesias: Aloha Fluffy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gabriel Iglesias: Aloha Fluffy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gabriel Iglesias: Aloha Fluffy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gabriel Iglesias: Aloha Fluffy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar