Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gabriel Iglesias: Aloha Fluffy

Gabriel Iglesias: Aloha Fluffy

01/04/2014 | Ingen kommentarer

Se Gabriel Iglesias: Aloha Fluffy på Netflix

Indspilningsår: 2013–
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Gabriel Iglesias
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Resumé: Komikeren Gabriel Iglesias fortæller historier fra sin barndom og karriere på sin lokale dialekt for et stort hjemmepublikum på en teaterscene i Honolulu.


Se Gabriel Iglesias: Aloha Fluffy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Gabriel Iglesias: Aloha Fluffy havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gabriel Iglesias: Aloha Fluffy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Gabriel Iglesias: Aloha Fluffy herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gabriel Iglesias: Aloha Fluffy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gabriel Iglesias: Aloha Fluffy stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar