Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gabriel Iglesias: Hot and Fluffy

Gabriel Iglesias: Hot and Fluffy

20/05/2017 | Ingen kommentarer

Se Gabriel Iglesias: Hot and Fluffy på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Manny Rodriguez
Skuespillere: Gabriel Iglesias
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 8.0

Resumé: Komiker Gabriel Iglesias får publikum til at flække af grin i denne vanvittigt sjove forestilling, som er filmet live i Bakersfield, Californien.


Se Gabriel Iglesias: Hot and Fluffy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Gabriel Iglesias: Hot and Fluffy havde premiere på Netflix Danmark den 20. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gabriel Iglesias: Hot and Fluffy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Gabriel Iglesias: Hot and Fluffy herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gabriel Iglesias: Hot and Fluffy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gabriel Iglesias: Hot and Fluffy stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar