Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Gabriel Iglesias: I’m Not Fat… I’m Fluffy

20/05/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Den store komiker Gabriel Iglesias er kendt for sine stemmer og utrolige lydeffekter, og han får publikum til at flække af grin i dette stand-up-show.


Se Gabriel Iglesias: I’m Not Fat… I’m Fluffy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Gabriel Iglesias: I’m Not Fat… I’m Fluffy havde premiere på Netflix Danmark den 20. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gabriel Iglesias: I’m Not Fat… I’m Fluffy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Gabriel Iglesias: I’m Not Fat… I’m Fluffy herunder:Fra premieredatoen (20. maj, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Gabriel Iglesias: I’m Not Fat… I’m Fluffy er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Gabriel Iglesias: I’m Not Fat… I’m Fluffy stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar