Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gabriel Iglesias: I’m Not Fat… I’m Fluffy

Gabriel Iglesias: I’m Not Fat… I’m Fluffy

20/05/2017 | Ingen kommentarer

Se Gabriel Iglesias: I’m Not Fat… I’m Fluffy på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Den store komiker Gabriel Iglesias er kendt for sine stemmer og utrolige lydeffekter, og han får publikum til at flække af grin i dette stand-up-show.


Se Gabriel Iglesias: I’m Not Fat… I’m Fluffy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Gabriel Iglesias: I’m Not Fat… I’m Fluffy havde premiere på Netflix Danmark den 20. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gabriel Iglesias: I’m Not Fat… I’m Fluffy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Gabriel Iglesias: I’m Not Fat… I’m Fluffy herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gabriel Iglesias: I’m Not Fat… I’m Fluffy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gabriel Iglesias: I’m Not Fat… I’m Fluffy stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar