Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gabriel Iglesias: Stadium Fluffy

Gabriel Iglesias: Stadium Fluffy

18/10/2022 | Flixfilm

Gabriel Iglesias: Stadium Fluffy på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Comedy
Instruktion: Manny Rodriguez
Skuespillere: Gabriel Iglesias, Martin Moreno, Alfred Robles
Spilletid: 115 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Gabriel fortæller om sit livs op- og nedture i denne standup-special: om at blive afpresset, om at fornærme en professionel bokser og om at tage ud og rasle med sin søn.Se Gabriel Iglesias: Stadium Fluffy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Gabriel Iglesias: Stadium Fluffy havde premiere på Netflix Danmark den 18. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Gabriel Iglesias: Stadium Fluffy på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Gabriel Iglesias: Stadium Fluffy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gabriel Iglesias: Stadium Fluffy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gabriel Iglesias: Stadium Fluffy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gabriel Iglesias: Stadium Fluffy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar