Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gabriel lglesias: I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry

Gabriel lglesias: I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry

20/12/2016 | Ingen kommentarer

Se Gabriel lglesias: I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Hawaiiskjorteentusiasten Gabriel "Fluffy" Iglesias finder det sjove ved racistiske gavekurve, betjente, der kører Prius, og taco-salgsvogne bemandet af kvinder.


Se Gabriel lglesias: I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Gabriel lglesias: I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gabriel lglesias: I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Gabriel lglesias: I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gabriel lglesias: I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gabriel lglesias: I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar