Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gabriel lglesias: I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry

Gabriel lglesias: I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry

20/12/2016 | Flixfilm

Se Gabriel lglesias: I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Hawaiiskjorteentusiasten Gabriel "Fluffy" Iglesias finder det sjove ved racistiske gavekurve, betjente, der kører Prius, og taco-salgsvogne bemandet af kvinder.


Se Gabriel lglesias: I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGabriel lglesias: I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gabriel lglesias: I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Gabriel lglesias: I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gabriel lglesias: I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gabriel lglesias: I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar