Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Gabriel lglesias: I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry

20/12/2016 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Hawaiiskjorteentusiasten Gabriel "Fluffy" Iglesias finder det sjove ved racistiske gavekurve, betjente, der kører Prius, og taco-salgsvogne bemandet af kvinder.


Se Gabriel lglesias: I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Gabriel lglesias: I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gabriel lglesias: I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Gabriel lglesias: I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry herunder:Fra premieredatoen (20. december, 2016) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Gabriel lglesias: I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Gabriel lglesias: I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar