Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Gabriel

09/08/2017 | Flixfilm

Se Gabriel på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Action, Fantasy, Horror, Thriller
Instruktør: Shane Abbess
Skuespillere: Andy Whitfield, Dwaine Stevenson, Samantha Noble, Michael Piccirilli
Spilletid: 114 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: I dette dystre action-eventyr forvandler den eneste overlevende ærkeengel Gabriel sig til et menneske for at bekæmpe faldne engle og redde borgerne fra skærsilden.


Se Gabriel på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGabriel havde premiere på Netflix Danmark den 9. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gabriel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Gabriel herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gabriel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gabriel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar