Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gabrielle

Gabrielle

03/11/2021 | Flixfilm

Gabrielle på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Patrice Chéreau
Skuespillere: Isabelle Huppert, Pascal Greggory, Claudia Coli
Spilletid: 90 min
Land: France, Italy, Germany
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Dette følelsesladede drama foregår i Paris ved århundredskiftet, hvor vi følger udviklingen i et bourgeois-pars tilsyneladende lykkelige ægteskab.

Gabrielle havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Gabrielle på YouTube.Se Gabrielle på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Gabrielle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gabrielle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gabrielle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gabrielle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar