Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gad Elmaleh: American Dream

Gad Elmaleh: American Dream

07/03/2018 | Flixfilm

Se Gad Elmaleh: American Dream på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Michael Simon
Skuespillere: Gad Elmaleh
Spilletid: 57 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: I sit første engelsksprogede standupshow graver komikeren Gad Elmaleh ned i USA's besættelse af mad, datingkultur, slang og meget mere.

Gad Elmaleh: American Dream havde premiere på Netflix Danmark den 7. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Gad Elmaleh: American Dream på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Gad Elmaleh: American Dream ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gad Elmaleh: American Dream stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gad Elmaleh: American Dream, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gad Elmaleh: American Dream er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar