Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gad Elmaleh: American Dream

Gad Elmaleh: American Dream

07/03/2018 | Ingen kommentarer

Se Gad Elmaleh: American Dream på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Gad Elmaleh
Spilletid: 57 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: I sit første engelsksprogede standupshow graver komikeren Gad Elmaleh ned i USA's besættelse af mad, datingkultur, slang og meget mere.


Se Gad Elmaleh: American Dream på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Gad Elmaleh: American Dream havde premiere på Netflix Danmark den 7. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gad Elmaleh: American Dream ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Gad Elmaleh: American Dream herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gad Elmaleh: American Dream er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gad Elmaleh: American Dream stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore