Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gad Elmaleh: American Dream

Gad Elmaleh: American Dream

07/03/2018 | Ingen kommentarer

Se Gad Elmaleh: American Dream på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Michael Simon
Skuespillere: Gad Elmaleh
Spilletid: 57 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: I sit første engelsksprogede standupshow graver komikeren Gad Elmaleh ned i USA's besættelse af mad, datingkultur, slang og meget mere.


Se Gad Elmaleh: American Dream på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Gad Elmaleh: American Dream havde premiere på Netflix Danmark den 7. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gad Elmaleh: American Dream ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Gad Elmaleh: American Dream herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gad Elmaleh: American Dream er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gad Elmaleh: American Dream stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar