Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gad Elmaleh Part en Live

Gad Elmaleh Part en Live

24/01/2017 | Ingen kommentarer

Se Gad Elmaleh Part en Live på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Mario Rouleau
Skuespillere: Gad Elmaleh
Spilletid: 57 min
Land: France
Sprog: French, English
IMDb-karakter: 6.9

Resumé: Den franske komiker Gad Elmaleh underholder et publikum i Montreal med historier om spøjse forviklinger og skikke, som han har oplevet efter at være flyttet til USA.


Se Gad Elmaleh Part en Live på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Gad Elmaleh Part en Live havde premiere på Netflix Danmark den 24. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gad Elmaleh Part en Live ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Gad Elmaleh Part en Live herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gad Elmaleh Part en Live er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gad Elmaleh Part en Live stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar