Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gaga: Five Foot Two

Gaga: Five Foot Two

22/09/2017 | Ingen kommentarer

Se Gaga: Five Foot Two på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Chris Moukarbel
Skuespillere: Sandra Amador, Michael Bearden, Tony Bennett, BloodPop
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: Følg popprovokatøren Lady Gaga, når hun udgiver et nyt album, forbereder sin optræden til halvlegen i Super Bowl og håndterer både fysiske og følelsesmæssige kampe.


Se Gaga: Five Foot Two på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Gaga: Five Foot Two havde premiere på Netflix Danmark den 22. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gaga: Five Foot Two ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Gaga: Five Foot Two herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gaga: Five Foot Two er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gaga: Five Foot Two stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar