Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gaga: Five Foot Two

Gaga: Five Foot Two

22/09/2017 | Flixfilm

Se Gaga: Five Foot Two på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Chris Moukarbel
Skuespillere: Sandra Amador, Michael Bearden, Tony Bennett, BloodPop
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Følg popprovokatøren Lady Gaga, når hun udgiver et nyt album, forbereder sin optræden til halvlegen i Super Bowl og håndterer både fysiske og følelsesmæssige kampe.


Se Gaga: Five Foot Two på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Gaga: Five Foot Two havde premiere på Netflix Danmark den 22. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gaga: Five Foot Two ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Gaga: Five Foot Two:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gaga: Five Foot Two er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gaga: Five Foot Two stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar