Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gagarin: First in Space

Gagarin: First in Space

26/09/2017 | Flixfilm

Se Gagarin: First in Space på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Denne biografiske dokumentar følger den russiske kosmonaut Jurij Gagarin fra hans barndoms fattige kår, til han bliver udvalgt og trænet til Vostok-missionen i 1961.


Se Gagarin: First in Space på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGagarin: First in Space havde premiere på Netflix Danmark den 26. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gagarin: First in Space ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Gagarin: First in Space herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gagarin: First in Space er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gagarin: First in Space stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar