Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gagarin: First in Space

Gagarin: First in Space

26/09/2017 | Ingen kommentarer

Se Gagarin: First in Space på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Denne biografiske dokumentar følger den russiske kosmonaut Jurij Gagarin fra hans barndoms fattige kår, til han bliver udvalgt og trænet til Vostok-missionen i 1961.


Se Gagarin: First in Space på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Gagarin: First in Space havde premiere på Netflix Danmark den 26. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gagarin: First in Space ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Gagarin: First in Space herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gagarin: First in Space er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gagarin: First in Space stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar