Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Galaxy Quest

Galaxy Quest

26/11/2014 | Flixfilm

Se Galaxy Quest på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Adventure, Comedy, Sci-Fi
Instruktør: Dean Parisot
Skuespillere: Tim Allen, Sigourney Weaver, Alan Rickman
Spilletid: 102 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Mange år efter en sci-fi-serie havde succes, bliver seriens afdankede stjerner hyret af rigtige rumvæsner til at tage på en intergalaktisk redningsaktion.

Galaxy Quest havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Galaxy Quest på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Galaxy Quest ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Galaxy Quest stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Galaxy Quest, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Galaxy Quest er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar