Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Galaxy Quest

Galaxy Quest

26/11/2014 | Flixfilm

Se Galaxy Quest på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Adventure, Comedy, Sci-Fi
Instruktør: Dean Parisot
Skuespillere: Tim Allen, Sigourney Weaver, Alan Rickman, Tony Shalhoub
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Mange år efter en sci-fi-serie havde succes, bliver seriens afdankede stjerner hyret af rigtige rumvæsner til at tage på en intergalaktisk redningsaktion.


Se Galaxy Quest på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGalaxy Quest havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Galaxy Quest ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Galaxy Quest herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Galaxy Quest er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Galaxy Quest stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar