Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gallipoli

Gallipoli

10/03/2017 | Flixfilm

Se Gallipoli på Netflix

Indspilningsår: 1981
Genre: Adventure, Drama, History, War
Instruktør: Peter Weir
Skuespillere: Mark Lee, Bill Kerr, Harold Hopkins, Charles Lathalu Yunipingu
Spilletid: 110 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Oplev slaget ved Gallipoli under 1. verdenskrig gennem dramatiske genopførelser og interview med fremtrædende eksperter i dette omfattende dokudrama.

Gallipoli havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Gallipoli på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Gallipoli ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gallipoli stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gallipoli, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gallipoli er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar