Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Gallows

26/04/2016 | Flixfilm

Se Gallows på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Short, Crime, Drama
Instruktør: John Maltby
Skuespillere: Ben Gardner Gray, Georgina Blackledge, Jason Lee Dear, Paul Jennings
Spilletid: 17 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: For at markere årsdagen for en high school-elevs død under en teaterforestilling, opsætter de nuværende elever den samme forestilling med makabre følger.


Se Gallows på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGallows havde premiere på Netflix Danmark den 26. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gallows ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Gallows herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gallows er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gallows stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar