Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gallowwalkers

Gallowwalkers

01/10/2015 | Flixfilm

Se Gallowwalkers på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Adventure, Fantasy, Horror, Thriller, Western
Instruktør: Andrew Goth
Skuespillere: Wesley Snipes, Kevin Howarth, Riley Smith, Tanit Phoenix Copley
Spilletid: 90 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.6

Beskrivelse: I denne zombiewestern arver en mystisk revolvermand en forbandelse, der betyder, at alle hans ofre vender tilbage som levende døde.


Se Gallowwalkers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGallowwalkers havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gallowwalkers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Gallowwalkers herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gallowwalkers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gallowwalkers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar