Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Game Face

Game Face

01/02/2016 | Flixfilm

Se Game Face på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: Michiel Thomas
Skuespillere: Kye Allums, Terrence Clemens, Jason Collins, Wade Davis
Spilletid: 95 min
Land: Belgium, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Vi følger den transseksuelle MMA-kæmper Fallon Fox og den homoseksuelle basketballspiller Terrence Clemens og deres kamp for at blive accepteret inden for sporten.


Se Game Face på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGame Face havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Game Face ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Game Face herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Game Face er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Game Face stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar