Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Game Face

Game Face

01/02/2016 | Flixfilm

Se Game Face på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: Michiel Thomas
Skuespillere: Kye Allums, Terrence Clemens, Jason Collins, Wade Davis
Spilletid: 95 min
Land: Belgium, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Vi følger den transseksuelle MMA-kæmper Fallon Fox og den homoseksuelle basketballspiller Terrence Clemens og deres kamp for at blive accepteret inden for sporten.

Game Face havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Game Face på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Game Face ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Game Face stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Game Face, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Game Face er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar