Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Game Night

Game Night

25/12/2018 | Flixfilm

Se Game Night på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Comedy, Crime, Mystery
Instruktør: John Francis Daley, Jonathan Goldstein
Skuespillere: Jason Bateman, Rachel McAdams, Kyle Chandler, Sharon Horgan
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Max og Annies ugentlige spilleaften udvikler sig uventet, da hans smarte bror er vært for et mordmysterieselskab, der bliver alt for realistisk.


Se Game Night på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGame Night havde premiere på Netflix Danmark den 25. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Game Night ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Game Night herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Game Night er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Game Night stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar